Ofertes de Feina i Beques Ofertes de Feina
Select Page

Marie Skłodowska-Curie Actions

Ocho investigadores postdoctorales del ICFO reciben becas MSCA en su última convocatoria

March 04, 2024

Com a part de Horizon Europe, les Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) són el programa de finançament emblemàtic de la Unió Europea per a l'educació doctoral i la formació postdoctoral d'investigadors. A través d'un procés de sol·licitud altament competitiu, el programa dóna suport a excel·lents col·laboracions de recerca i innovació, transferència de coneixements, metodologies i continguts, i ofereix capacitació, supervisió i orientació professional.

 

A la més recent convocatòria de beques postdoctorals, 8.039 candidats van sol·licitar 1.249 beques. Vuit sol·licitants d'ICFO van rebre beques MSCA, fet que va donar a ICFO una taxa d'èxit del 40% en aquesta convocatòria, molt per sobre de la taxa global del 15,8%. Dos sol·licitants de l’ICFO van rebre puntuacions del 100%.

Sis investigadors postdoctorals de l'ICFO actuals i un entrant van rebre l'European Postdoctoral Fellowship per dur a terme els seus projectes a l'ICFO: Mir Alimuddin (s'unirà al grup de Teoria de la Informació Quàntica), Nicolas Linale (grup d'Optoelectrònica), Michal Gwizdala i Chunyu Li (grup de Collita de Fotons en Plantes i Biomolècules), Sarah Hirthe (grup de Gasos Quàntics Ultrafreds), Blazej Jaworowski (grup Teòric de Nanofotònica Quàntica) i Lu Xia (grup de Mitigació de CO2 Accelerada per Fotons). Federico Centrone, actualment al grup de Teoria de la Informació Quàntica, va rebre una Global Fellowship que li permetrà dur a terme la seva investigació fora de la UE o països associats a Horitzó Europa abans de tornar a Europa.

Estem molt orgullosos dels resultats excepcionals d'ICFO en aquesta convocatòria i felicitem tots els becaris de MSCA per les sol·licituds d'èxit.