Ofertes de Feina i Beques Ofertes de Feina
Select Page

Reunió de Alumni 2024

Més de 150 ICFOnians es reuneixen per compartir "la Història de l'ICFO"

April 30, 2024

El 2016, l'ICFO va llançar formalment la seva Xarxa d'Alumnes amb l'objectiu de proporcionar una plataforma i una estructura recolzada per la institució que permetés als ICFOnians mantenir llaços comuns, recolzar relacions personals i professionals, així com interessos i objectius comuns. Vam celebrar la nostra primera reunió al setembre d'aquell any, reunint més de 80 ICFOnians de tot el món que van celebrar l'esdeveniment inaugural amb xerrades sobre ciència i innovació, i es van reconnectar a través de sessions de networking on tots van poder compartir experiències i perspectives.

En planificar la 2a Reunió de la Xarxa, celebrada el 26 d'abril, es va acordar que el programa de la mateixa es centraria simplement en les històries individuals explicades pels ICFOnians sobre les seves aventures relacionades amb l'ICFO que, en unir-se, relataven "la Història de l'ICFO". Aquesta estratègia senzilla i efectiva va crear un esdeveniment que va permetre a tots els presents centrar-se en alguns dels moments clau i els èxits que fan de l'ICFO un centre de recerca líder, així com una comunitat solidària reforçada per les diverses contribucions de cada membre.

Un sincer agraïment als més de 150 ICFOnians que van participar en les activitats de la reunió, i als més de 2000 ICFOnians les històries úniques dels quals, durant els darrers 22 anys, han impactat en l'institut. Amb cada any i cada nou ICFOnià que entra o "va i vola" cap a una nova aventura, l'institut creix i vola, ampliant el seu abast, amplificant el que pot fer, capacitant la nostra comunitat estesa per deixar una empremta positiva en el món.